kakku

Meiltä saat herkut ja lahjat Ivalossa

Matkahuolto-kahvila Kuuputti

Matkahuolto-kahvila Kuuputti toimii Ivalon alueella matkahuollon asiamiehenä. Viihtyisästä kahvilastamme saat niin suolaiset kuin makeatkin leivokset aina tuoreen kahvin seuraksi.  Uudistuksen myötä tarjoilemme arkisin keittolounasta leivän, levitteen, juoman ja kahvin/teen kera.

Kahvilassa myymme myös paljon erilaisia leivontatarvikkeita. Kakkupuodissa myymme muun muassa syötäviä kakkukuvia, muffinivuokia, kakkuvuokia, marsipaanin työstövälineitä ja monen värisiä sokerimassoja. Valikoimaan kuuluvia tuotteita voi tilata omiin juhliin pitopalveluna. Tule itse ihastelemaan kaikkia myynnissä olevia tuotteitamme kahvilaan!

Matkahuollon asiamiehenä toimimisen ansiosta Kuuputista saat rahtipalvelut sekä tavarasäilytyksen. Bussiliput ostetaan suoraan bussista: maksuvälineinä bussiin käy pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

Pitopalvelu

Kuuputin tarjoama pitopalvelu on aina takuulla herkullista. Teemme pitopalvelua asiakkaan tiloissa ja tilauksesta teemme myös tarjottavat. Meiltä saat muun muassa makeat kakut, voileipäkakut ja muut leivonnaiset. Tekemiimme pitopalvelukakkuihin voit tutustua kuvagalleriassa.

Terkuin,
Matkahuolto-kahvila Kuuputin työntekijät